CHS-A25

Kaşar, çeçil, chedar, tulum, krem, beyaz peynir; kase, süzme, meyveli, quark, set yoğurt ; tereyağ, sürülebilir yağ, sade yağ, krema, kaymak gibi süt ve süt ürünlerinde textür, yapı, su tutma, geç su salma, elestikiyet, yanmama, erime, sünme, liflenme, yoğun yapı, yağ bağlama gibi

Ürünlerinizde ihtiyacınız olan hem kalite hem de ekonomik anlamda firmanıza ve ürünlerinize katkı sağlayacak ürün grubudur. Satışa sunulmadan önce farkı şartlar ve metotlarla ürünlerde uygulanıp kar maliyet kalite analizi yapıldıktan sonra ihtiyacınız olabilecek değişik miktar ve ambalajlarda paketlenerek satışa sunulmuş garantili ürünlerdir. Bu ürünle ilgili teknik ve kullanım bilgileri ile ilgili lütfen iletişime geçiniz.